Het team van MD, foto: PR.

Media Design viert verjaardag op het water

Afgelopen vrijdag stapten de medewerkers (en aanhang) van Media Design (MD) in de boot bij Peter Labrujère van de Leidse Rederij voor een vrolijke vaartocht door het Leidse centrum en de Kagerplassen. De stemming zat er goed in en dat mag ook wel want dit Leidse bedrijf bestaat 10 jaar. In 2000, eigenlijk al eind 1999, richtten Chris de Waard en compagnon Vincent van Leeuwen MD op, dat zich ontwikkeld heeft tot een middelgroot hostingbedrijf met inmiddels duizenden klanten in heel Nederland. Het eerste pand, dat betrokken werd in de Merenwijk, werd geteisterd door brand, waarop MD verhuisde naar de monumentale Latijnse School. In 2008 verhuisde het team, dat inmiddels gegroeid was naar zes medewerkers, naar de Evertsenstraat.

De Waard en Van Leeuwen deden in de beginjaren veel ervaring op met hun www.cu2.nl, in die tijd dé jongerensite van Nederland met ruim 800.000 gebruikers. Nadat dit onderdeel in 2005 verkocht werd aan Ilse Media, richtte MD zich totaal op zaken als ‘shared webhosting’, ‘dedicated servers’ en het registreren van domeinnamen. Media Design verzorgt onder andere de hosting van Sleutelstad.nl en is sponsor van typisch Leidse evenementen als de Lakenfeesten, Leiden Culinair en Werfpop. Ook verzorgt het bedrijf al jaren de techniek achter de live-stream van de Leidse gemeenteraadsvergaderingen die via Sleutelstad zijn te beluisteren.

De feestelijke dag werd afgesloten met een gezellig en welverdiend etentje.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×