Wijziging bestemmingsplannen Haarlemmerstraat en Smaragdlaan

Het college heeft vanwege bouwplannen in twee gevallen een voorontwerp bestemmingsplan vastgesteld voor inspraak. De eigenaar van de schoenenwinkel aan Haarlemmerstraat 135 wil zijn winkel verbouwen. Het bouwplan dat hij indiende, is in strijd met het huidige bestemmingsplan. Het college heeft dus een voorontwerp bestemmingsplan voor inspraak vastgesteld, waarin dat bouwplan wel mogelijk is. Het plan van SLS Wonen om een bestaande studentenflat uit te breiden, is eveneens in strijd met het bestemmingsplan. Daarom heeft het college ook hier een voorontwerp bestemmingsplan voor inspraak vastgesteld.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×