Veel mensen gedupeerd door gemanipuleerde geldautomaat Diamantplein

Eind vorige week bleek de geldautomaat van de Fortisbank aan het Diamantplein geskimt te zijn. Tientallen mensen zijn hiervan het slachtoffer geworden. Anderen raakte tot hun verbazing bij het pinnen hun pas kwijt met de mededeling, dat ze een nieuwe moesten aanvragen in verband met de situatie. Een nieuwe pas moet worden aangevraagd bij de ABN/Amrobank aan de Stationsweg, omdat de Fortis en ABN/Amro sinds 1 juli zijn gefuseerd. Ook contant geld opnemen, in afwachting van de nieuwe pas, moet gebeuren aan de Stationsweg. Een lastige situatie voor de bewoners rondom het Diamantplein en de Mors.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×