Volhardt, foto: PR.

'Volhardt' vijfde band Het TalentenJacht

Aanstaande zaterdag vaart de vijfde band van Het TalentenJacht uit, de Nederlandstalige pop/rockband ‘Volhardt’. De vierkoppige band komt uit Bodegraven en heeft onlangs de eerste cd met de toepasselijke titel ‘Eindelijk’ opgenomen. Opmerkelijk is, dat alle zang, van ballads tot pittige swingnummers, door de drummer en de bassist wordt verzorgd. De muzikale boot vaart uit om 12.00 uur en vanaf de kant en de terrassen kan het publiek tot 16.00 uur genieten en de mening meteen twitteren door #hettalentenjacht aan hun tweet toe te voegen. De winnaar van Het TalentenJacht zal eind augustus te horen zijn tijdens de Leidse Waterdagen. Meer info: www.hettalentenjacht.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×