Foto:PR.

Collectanten gezocht voor Nationale MS collecteweek

Nationaal MS Fonds collecteert van 22 tot en met 27 november en is opzoek naar nog zo’n 10 Leidse vrijwilligers. “Tot nu toe zijn er 26 collectanten, maar dat is niet genoeg om bij iedere voordeur aan te bellen”, zegt Pamela Zaat, landelijke coördinatrice van het Nationaal MS Fonds en zij vervolgt: “Om bij alle 116.000 inwoners aan te bellen moeten er eigenlijk ruim 300 collectanten zijn, maar met 10 nieuwe collectanten zijn we al heel erg blij”. Met een paar uurtjes tijd kan men zich erg nuttig maken. Het MS Fonds zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met Multiple Sclerose te verbeteren, door het geven van voorlichting, het organiseren van activiteiten en vakanties en natuurlijk om onderzoek te verrichten. Multiple Sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel, die meer bij vrouwen dan mannen voorkomt. De collecte is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor het fonds. Meer info: www.nationaalmsfonds.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×