Pranzo di Ferragosto, foto:PR.

Drie dagen Italiaanse sferen bij Openluchtbioscoop Pieterskerkplein

Op 5, 6 en 7 augustus brengt het LFF Italië naar Leiden met prachtige Italiaanse cinema. Vorig jaar trok de openluchtbioscoop duizenden bezoekers, die onder het genot van stokbrood en wijn van Franse films genoten. Dit jaar worden op een nog groter scherm drie Italiaanse meesterwerken vertoond, tijdens deze ‘Summer Special’ van de LFF. Natuurlijk mag Federico Fellini, die dit jaar negentig jaar zou worden, niet ontbreken. Van zijn hand wordt de film Otto e Mezzo uit 1963 gedraaid. De andere twee films zijn van recentere datum: een boekverfilming Caos Calmo (2008) en een boeiend verhaal rond het feest van Maria hemelvaart, Pranzo di Ferragosto (2008).

De gratis voorstellingen beginnen rond 22.00 uur en er is beperkt plaats. Het advies is dan ook om rond 21.00 uur aanwezig te zijn.

Meer info: www.leidsfilmfestival.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×