Traditiegetrouw opent Dependance haar buitendansseizoen op Koninginnedag en wordt er vervolgens iedere tweede zaterdag van de maand en in juli en augustus élke zaterdag 'Zomertango' gedanst in de Leidse Hout. Wat ooit begon met een middagje oefenen is na vijf jaar uitgegroeid tot een drukbezocht podium in de karakteristieke Waterlelie. Gisteren werd er weer naar hartenlust gedanst en verwarmde een Argentijns zonnetje de grauwe lucht boven de Leidse Hout. Op 28 augustus bestaat Zomertango de Waterlelie vijf jaar en wordt dit uitbundig gevierd. Meer info en programma: www.dependans.nl
Foto's: Emile van Aelst.

Argentijns zonnetje verwarmt Leidse Hout

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×