Arbeidsvoorwaarden ambtenaren aangepast

Vanwege de cao sector gemeenten, is de Arbeidsvoorwaardenregeling voor de gemeente Leiden op een aantal punten aangepast. Zo kunnen Leidse ambtenaren rekenen op een eindejaarsuitkering die dit jaar en volgend jaar een half procent stijgt. IN die twee jaar is er dus een totale stijging van 1%. Volgend jaar wordt het salaris structureel verhoogd met een half procent. Dit jaar krijgen de ambtenaren ook een eenmalige uitkering van een half procent van hun jaarsalaris. Verder wordt er een flexibeler systeem van werktijden ingevoerd. De ambtenaren kunnen gebruikmaken van een flexibeler vaderschapsverlof en mogelijkheden voor het verrichten van mantelzorg. Ook voert de gemeente maatregelen in het kader van belastbaarheid en inzetbaarheid van senior medewerkers door.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×