'Verrijkjewijk' met PS|theater

Theatergezelschap PS|theater heeft in opdracht van participatieproject Wijken voor Kunst, de afgelopen maanden naar het DNA van de Leidse Binnenstad-Noord gezocht. Doormiddel van verhalen van bewoners over ambachten, sociale structuren, geschiedenis, toekomst, kunst, cultuur, architectuur, ambitie en dromen, werden de wensen van de buurt duidelijk kenbaar gemaakt. Zo willen de bewoners van Binnenstad- Noord graag nieuwe en groene openbare ontmoetingsruimtes, waar kan worden gepraat, gezeten, gespeeld en gelachen. Met een groot stadspel, geïnspireerd op ‘landverovertje’ en getiteld ‘Verrijkjewijk’ zal PS|theater zijn bevindingen op ludieke wijze bekendmaken.

Iedereen is uitgenodigd om samen met PS|theater te strijden. Er zijn diverse groene prijzen te winnen en een hapje en drankje staan klaar. ‘Verrijkjewijk’ wordt gespeeld op zondag 5 september tussen 14.00 uur en 16.30 uur op de Hooglandse Kerkgracht. De toegang is gratis.

Meer info: www.pstheater.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×