Inloopavond Borstkankervereniging in Diaconessenhuis

Het Diaconessenhuis en de Borstkankervereniging Nederland organiseren regelmatig inloopochtenden voor borstkankerpatiënten. Speciaal voor vrouwen die overdag verhinderd zijn, vindt er op woensdag 22 september een inloopavond plaats. Tussen 19.30 en 21.30 uur kunnen belangstellenden gratis binnenlopen in de kapel van het ziekenhuis. De avond is bedoeld voor vrouwen die borstkanker gehad hebben en graag met lotgenoten willen praten. ER kunnen vragen worden beantwoord, ervaringen uitgewisseld en oplossingen worden gezocht. Verder is er praktische informatie te vinden over protheses en aangepaste kleding. Ook vrouwen die niet in het Diaconessenhuis behandeld zijn, zijn welkom.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×