Workshop fotograferen voor jongeren met autisme

Jongeren met autisme die meer willen leren over fotograferen, kunnen in de herfstvakantie meedoen aan `ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Tijdens deze workshop schieten ze plaatjes van bijzondere locaties in de Sleutelstad, zoals de Hortus en de Hooglandse Kerk. De cursus is een initiatief van Elsbeth Klink, die Autistische jongeren tussen de 10 en 18 jaar uitnodigt om zich op te geven. Ook hun begeleiders, ouders, broers en zussen zijn welkom. `ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ wordt gegeven op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 oktober, tussen 13.30 en 16.30 uur. De deelnemers kunnen er voor kiezen één workshop te volgen. Deelnemen aan alle drie de bijeenkomsten kan ook. De kosten zijn €35 per workshop, per persoon. Deelnemers moeten hun eigen digitale camera meebrengen. Op www.fotografieworkshop.blogspot.com is uitgebreide informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×