D66 ziet kansen voor Leidse regierol in RGL-discussie

D66 Leiden is blij met de conclusie van de Commissie Staal dat in de verdere uitwerking van de vorm en inpassing van hoogwaardig openbaar vervoer door Leiden een zogenaamde milieueffectrapportage (MER) onontkoombaar is. Volgens fractievoorzitter Paul van Meenen van D66 Leiden krijgt de Sleutelstad daardoor de kans om opnieuw de regie over het project op zich te nemen: “We zijn blij dat hierdoor weer stappen vooruit kunnen worden gezet en dat het gesprek daarover weer kan gaan over de feiten en de ratio.” Binnnenkort komt de partij met een uitgebreide inhoudelijke reactie op het hele rapport.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×