Man mishandeld, politie zoekt getuigen

Een 21-jarige man uit ‘s-Gravendeel liep gisteravond rond 22.00 uur op de Morsweg, vergezeld door een vriend, die een fiets bij zich had. Een onbekende man sprak het tweetal aan en zei hen, dat ze stil moesten blijven staan. De vriend van de 21-jarige vertrouwde het zaakje niet en fietste weg, terwijl de onbekende man bleef roepen. Bij de kruising met de Rijnzichtstraat verscheen een tweede figuur, die de 21-jarige vastpakte en vroeg wat hij in ‘zijn’ buurt deed. Vervolgens werd het slachtoffer in het gezicht geslagen en viel op de grond. De andere man, van de ontmoeting even daarvoor, voegde zich bij de agressieveling. Nadat beiden wisten wat de inhoud van de tas van het slachtoffer was, gingen ze ervandoor richting de Reitzstraat . De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×