PvdD opent meldpunt jachtincidenten

Op dierendag heeft de Zuid-Hollandse werkgroep van de Partij voor de Dieren het meldpunt `Jachtmisstanden Zuid-Holland’ gelanceerd. Wie ziet dat ergens gejaagd wordt op dieren en daar zijn twijfels over heeft, kan het meldpunt bereiken via 06-41475943 of zuidholland@partijvoordedieren.nl.

Volgens de PvdD zijn er in het jachtseizoen 2009 veel incidenten gemeld bij de meldpunten in andere provincies. De partij constateert verder dat de politie regelmatig meldingen van misstanden in de jacht krijgt, maar dat er onvoldoende budget is om daar iets aan te doen. Bovendien heeft de politie andere prioriteiten. Met behulp van dit meldpunt hoopt de PvdD meer tegen de misstanden in de plezierjacht te kunnen ondernemen. Op www.partijvoordedieren.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×