Aanhouding voor doorrijden na ongeval en rijden onder invloed

Een 42-jarige Leidenaar is gistermiddag aangehouden voor twee delicten, waarbij hij twee voertuigen gebruikte. Allereerst kreeg de politie de melding dat hij met zijn crossbrommer tegen een geparkeerde bus op de Willem Klooslaan was gereden en er vandoor was gegaan richting Churchilllaan. Agenten vonden zijn brommer in een portiek. Ondertussen kwam er weer een melding over de man binnen. Dit keer had hij met zijn auto op hoge snelheid naar de Willem Klooslaan gereden. Na een zoektocht vonden agenten de Leidenaar op de Boshuizerkade. Hij zat op de bijrijderstoel van zijn wagen en verklaarde zelf niet gereden te hebben. Uit een blaastest bleek dat de man gedronken had. Hij blies 735 ug/l. De politie vorderde het rijbewijs in en heeft proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×