Regiotaxi weg bij Connexxion

Vanaf 1 januari 2011 is de Regiotaxi in Holland Rijnland niet meer in handen van vervoersmaatschappij Connexxion. Bij een aanbestedingsprocedure kwam DVG Personenvervoer als gunstigste uit de bus. Dit is een franchiseonderneming voor taxi- en touringcarondernemingen in het collectief personenvervoer, die voor de Regiotaxi gebruik gaat maken van de franchisenemers A-Tax de Vries Taxi BV, MPV

Taxidiensten, Taxi Brouwer BV, Taxibedrijf Hogenboom BV, Van Asselt Vervoersbedrijf BV en Van der Laan BV. Wanneer er geen bezwaren tegen dit voornemen komen is het besluit aanstaande maandag definitief.

Holland Rijnland heeft deze zomer de Regiotaxi voor twaalf gemeenten aanbesteed. De drie gemeenten die niet deelnamen aan de aanbesteding, zijn Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Rijnwoude, omdat daar gebruik gemaakt wordt van de Rijnstreekhopper.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×