Leuke kindervoorstelling in Leidse Schouwburg

In de Leidse Schouwburg wordt op zaterdag 16 oktober de leuke kindervoorstelling Otje van Annie M.G.Schmidt gehouden. Het eigenwijze, grappige meisje Otje , dat alles op een geheel eigen manier voor elkaar krijgt, is een populair persoontje uit het bekende, gelijknamige boek van Schmidt en is het vrolijke zusje van Pluk, Floddertje en de rest. Een heerlijke voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar, onder regie van Gijs de Lange en naar het script van Niek Barendsen ( beiden van Klokhuis). Een spetterende familievoorstelling en een leuk uitje voor de herfstvakantie.

De voorstellingen zijn te zien op 16 oktober om 14.00 en 16.00 uur in de Leidse Schouwburg.

Meer info: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×