Man wil niet betalen voor dolle taxirit en krijgt klappen

Een Sassenheimer is mishandeld omdat hij een taxichauffeur vanwege zijn rijgedrag niet wilde betalen. De 29-jarige man en zijn vriendin, namen in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 oktober rond 4.00 uur een taxi op Leiden CS en verzochten de chauffeur naar Sassenheim te rijden. Het tweetal had moeite met zijn rijgedrag en zei daar iets van. Omdat de chauffeur zijn rijsteil niet veranderde, besloten de twee in de hoofdstraat uit te stappen. De Sassenheimer weigerde daar voor de rit te betalen en moest dat bekopen met het nodige geweld. De taxibestuurder bezorgde hem onder andere een hersenschudding. De politie is op zoek naar de chauffeur, die in een zwarte Mercedes reed. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. De politie wil vooral graag spreken met de twee fietsers die met het Sassenheimse stel meeliepen toen zij aangifte gingen doen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×