Studenten ROC organiseren eigen Career Event

Studenten van Move Your Skills, een samenwerking tussen de Rabobank en ROC Leiden gaan zelf een Move Your Skills Career Event organiseren. Omdat ze de gangbare carrièredagen niet interessant genoeg vinden, hebben ze een plan geschreven voor een eigen event met een festival en carrièredagen. Dat voorstel viel bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in zulke goede aarde, dat er een subsidie beschikbaar gesteld is voor het event. Het plan heeft het motto `have a dream’ meegekregen. De uitvoering ervan is helemaal in handen van de studenten. Ze ontwikkelen zelf het programma, waarin optredens van artiesten en allerlei workshops worden opgenomen. Verder zorgen ze ook zelf voor de dekking van de begroting en de ontwikkeling van het promotiemateriaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×