Leiden drie dagen schouwtoneel kunstenaars en wetenschappers

Van 21 tot en met 23 oktober vindt het Key of Life Festival weer plaats in de Sleutelstad. Drie dagen lang zijn diverse locaties in de stad het schouwtoneel van kunstenaars en wetenschappers, die op eigen wijze invulling geven aan de vraag: “Wat is de mens?” Ideeën, gedachten, beelden en experimenten worden vormgegeven in tentoonstellingen, performances, straattheater en nog veel meer. Toeschouwers kunnen meespelen met interessante experimenten rond lichaam, brein en geest. Tijdens het festival worden nostalgische opvattingen over wie wij zijn, aan diggelen geslagen, soms geluidloos, soms met veel lawaai.

Verrassende en spannende demonstraties, speeddates, films, performances en tentoonstellingen, met medewerking van onder anderen: Dick Swaab * Mike Boddé * Andrew Carnie * Susan Aldworth * Firma Rieks Swarte * John Onians * Frans Zitman * Lorenza Colzate * Ellen ten Damme * de Spullenmannen * PS|Theater * Fourcelabs * Bram Bakker * Joachim Rotteveel en * ArtScience Department van het KABK.

Meer info en volledig programma: www.festivalkeyoflife.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×