Huurhuis kopen met Starters Renteregeling

Wie een huis van Portaal huurt en dat graag wil kopen, kan alleen dit jaar gebruik maken van de Starters Renteregeling. Bij deze regeling betaalt Portaal een groot deel van de hypotheekrente, waardoor de nieuwe eigenaar minimaal 20% lagere hypotheeklasten heeft. Als de koper het huis weer verkoopt, betaalt hij de rente terug, uit de eventuele overwaarde. Daarbij houdt hij altijd recht op minimaal 50% van die overwaarde. Als er geen overwaarde is, wordt de schuld kwijtgescholden. Ook wie geen huis van Portaal huurt maar wel geïnteresseerd is in aankoop, kan van de actie gebruikmaken.

Portaal werkt voor deze regeling samen met Eigen Huis, dat de aanstaande kopers zal begeleiden. Meer informatie staat op www.portaalverkoopt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×