Lezing Leren en Concentreren

Marieke Uiterwijk verzorgt volgende week woensdag een lezing over leren en concentreren. De revalidatiearts met een uitgebreide bijscholing op het gebied van leren, concentreren en psychologie, begeleidt in haar praktijk Vizier, kinderen en volwassenen met dyslexie, hoogbegaafdheid en AD(H)D. Ook verzorgt ze regelmatig lezingen en workshops. Op 27 oktober vertelt ze over de manier waarop mensen met aandoeningen als dyslexie, informatie verwerken. Ze legt verder uit hoe beelddenken werkt en waarom dat tot problemen kan leiden. Haar verhaal wordt doorspekt met voorbeelden uit de praktijk en is geschikt voor ouders en professionals. De lezing maakt deel uit van de reeks thema-avonden van de Stichting Sociaal Cultureel Werk Leiderdorp en begint om 19.30 uur in de bibliotheek aan de Van Diepeningenlaan. Aanmelden kan via cjanson@scwleiderdorp.nl.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×