Stadsprins Dave den Eerste en prinses Conny, foto: PR.

Wie wordt 38ste Stadsprins?

Aanstaande donderdag, 11 november om 23.11 uur, gaat het carnavalsseizoen weer van start. Traditiegetrouw vindt de officiële aftrap weer plaats op het plein voor station Lammenschans. Stadsprins Dave den Eerste en prinses Conny zullen de steek op het standbeeld van Joppensz plaatsen, begeleid door vrolijke muziek van een boerenblaaskapel. Twee dagen later zal het prinselijk paar afscheid moeten nemen en de scepter overdragen aan een nieuwe prins en prinses. Er gaan al vele namen in het rond, maar pas op 14 november is er gelegenheid om in informele sfeer kennis te maken met de 38ste Stadprins in het Hutspottenhonk. Op 13 november wordt tijdens het jaarlijkse prinsenbal in Partycentrum De Zijl afscheid genomen van het huidige prinselijk paar.

Zaterdag 13 november vindt het jaarlijkse prinsenbal plaats in Partycentrum De Zijl, Paramaribostraat 66, 2 Leiden. Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur, de toegang is gratis.

Het Hutspottenhonk bevindt zich aan de Voorschoterweg. (ingang sportvelden/zwembad en direct rechtsaf, pad volgen, 2e gebouw rechts).

Meer info en volledig programma: www.hutspotten.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×