Crescendo, foto: Johan van der Zwan.

Crescendo brengt ‘Eine nacht in Venedig’ in Stadsgehoorzaal

Het Leidse Operette gezelschap Crescendo zal op 20 en 21 november haar jaarlijkse voorstelling ten tonele brengen in de Stadsgehoorzaal. Ook deze keer is gekozen voor een operette van Johann Strauss jr.: ‘Eine nacht in Venedig’. Het stuk wordt volledig in het Nederlands uitgevoerd en bevat veel mooie liederen en muzikale hoogtepunten. Al vanaf januari wordt er wekelijks druk gerepeteerd onderleiding van Bert Jansen. De muzikale begeleiding is in handen van Rutger van Leyden.

Kaarten zijn te bestellen via het centrale verkooppunt bij Joke van Dijk, tel. 071-501 21 27, e-mail: jokevandyk@hotmail.com en bij Henk van Heuzen, tel. 071-531 20 93. Oegstgeest: Boekhandel de Kler, de Kempenaerstraat 39, tel. 071-517 0809. Daarnaast bij de kassa van de Stadsgehoorzaal in Leiden.

Meer info: www.Leidseoperette-crescendo.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×