Dj Michel de Hey, foto:www.micheldehey.com

DJ Michel de Hey solo bij Leidse LVC

Dj Michel de Hey doet aanstaande zaterdag Leiden weer aan, voor zijn jaarlijkse optreden bij het LVC. De Hey is al vanaf 1985 een bekende in de wereld van de elektronische muziek en is nu één van Nederlands bekendste house-DJ’s en house-producers. Vanuit zijn thuisbasis Rotterdam runt hij zijn verschillende labels, gebundeld onder de naam Immaculate Music, waarop hij ook Secret Cinema en Grooveyard uitbracht. Zaterdag zal de getalenteerde dj een geweldige soloset neerzetten, waarin meerdere van zijn stijlen voorbij zullen komen.

Zaterdag 20 november, aanvang 23.00 uur.
Voorverkoop: Plato, Velvet en via de website: www.lvc.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×