Popprijs Holland Rijnland voor beginnende bands

Stichting Factor Welzijn uit Katwijk en zes jongerencentra uit de regio Holland Rijnland, organiseren dit jaar voor de eerste keer de Popprijs Holland Rijnland. Deze wedstrijd is bedoeld voor beginnende bands uit de regio, die eigen nummers spelen. Bands die kans willen maken op drie dagen studiotijd voor de opname van een cd, productie van 500 cd’s, een professionele fotoshoot of √©√©n van de andere prijzen, kunnen zich tot en met volgende week vrijdag inschrijven via www.kattuk.nl. OP deze site zijn ook de voorwaarden te vinden. De bands met de beste inzendingen worden uitgenodigd voor de voorrondes die plaatsvinden in deze regio. Op 26 maart is de finale gepland. Deze zal plaatsvinden in Splotsz in Roelofarendsveen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×