Foto: PR.

Lisa Moon 1000e klinisch geboren baby Diaconessenhuis

Lisa Moon Hansteen, is de 1000e baby die dit jaar in het Diaconessenhuis door middel van een klinische bevalling ter wereld gekomen is. De dochter van Ji Moon en Frederik Hansteen werd woensdag om 16.30 uur geboren. De verlosafdeling schonk haar een knuffelbeer. In het Diac vinden klinische en poliklinische bevallingen plaats. Een klinische bevalling gebeurt onder supervisie van een gynaecoloog, omdat daar medisch gezien een reden voor is. Bij een poliklinische bevalling kiest de vrouw ervoor om in het ziekenhuis te bevallen onder begeleiding van haar eigen verloskundige. Dit jaar zijn in het Diaconessenhuis al ruim 200 baby’s poliklinisch geboren. Een dag na de geboorte van Lisa staat de teller voor het aantal klinische bevallingen al op 1004.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×