Bewoner gewond bij overval op woning

Afgelopen donderdagavond tussen 20.15 en 20.45 uur, deed een man de voordeur open van zijn woning aan de Storm Buysingstraat, omdat er werd aangebeld. Twee jonge mannen drongen daarop met geweld de woning binnen en sloegen de man met een slagvoorwerp op het hoofd. In de worsteling die ontstond, wist de bewoner de indringers de deuropening uit te duwen en de deur dicht te gooien. De man werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een nacht moest blijven. De politie is direct een onderzoek gestart. In en rond het huis is een sporenonderzoek gedaan, een aantal getuigen zijn gehoord en er is een buurtonderzoek gehouden. Ook is in de omgeving is met een politiehond naar de daders gezocht. Signalement: De daders zijn mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en tussen de 18 en 25 jaar oud. Eén is tussen de 1.65 meter en 1.70 meter en droeg een zwarte jas die tot zijn knieën kwam. De andere dader is tussen de 1.70 meter en 1.75 meter en droeg een lange zwarte jas. De politie zet haar onderzoek voort en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×