Dienstenveiling voor voedselbank

Donderdag 16 december organiseert JCI Leiden in samenwerking met de bv.leiden een feestelijke kerstborrel gecombineerd met een dienstenveiling ten behoeve van de Voedselbank Leiden. Onder het genot van een drankje en hapje in het Van der Valk Hotel Leiden, kan geboden worden op bijzondere en spectaculaire diensten van de veiling. Deze diensten worden belangeloos ingebracht ten behoeve van het goede doel. Vervolgens zal de inbrenger deze dienst verrichten bij de hoogste bieder. Van de opbrengst wil de voedselbank een nieuwe vriescel en een nieuwe bus aanschaffen. Honderden inwoners van Leiden moeten met minder dan € 175,- per maand voor eten, kleding, schoenen, reizen, huishoudelijke apparatuur en ontspanning rondkomen. De Voedselbank verzorgt voor hen voedselpakketten.

JCI Nederland, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. De netwerkorganisatie richt zich op de persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen vanuit vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of door een opleiding te volgen om zelf trainer te worden om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven. JCI Nederland is ruim 50 jaar actief en telt ruim 2300 leden verdeeld over 100 lokale organisaties (ofwel ‘kamers’).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×