Science Café in teken van ADHD

Het komende Science Café staat in het teken van ADHD. Wie ADHD heeft, vindt het vaak moeilijk zijn aandacht vast te houden en is vaak druk. Ook mensen zonder ADHD kennen deze problemen. Cathelijne Wildervanck is schrijfster van het boek ‘ADHD Hoe haal je het uit je hoofd?’ en directeur van het ADHD-centrum/ADHD & Werk. Ze zal stilstaan bij de vraag wat iemand tot een ADHD-er maakt. Ook zal ze ingaan op aspecten die volwassenen met ADHD tegenkomen.

Hoewel Het stellen van de diagnose lastig is, is er nog steeds een stijging te zien in het aantal kinderen en volwassenen waarbij ADHD vastgesteld wordt. Het Science Café vindt dinsdagavond plaats in de LAK Foyer aan Cleveringaplaats 1 en begint om 20.00 uur. Meer informatie staat op www.sciencecafeleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×