Leidenaar aangehouden voor poging tot moord

Een 49-jarige Leidenaar is afgelopen vrijdag rond 22.00 uur aangehouden op verdenking van poging tot moord. De man had eerder op de dag ruzie gekregen met een 48-jarige Leidenaar over een fles drank met een vechtpartij tot gevolg. Die avond wachtte de verdachte de man op bij het Papegaaisbolwerk met een mes en stak het slachtoffer twee maal in de rug. Vervolgens is de man naar de beveiliging gelopen, heeft verteld wat er was gebeurd en leverde bovendien zijn mes in. De gewaarschuwde politie hield de man aan. Inmiddels heeft de dader een bekentenis afgelegd. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het LUMC vervoerd; zijn toestand is stabiel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×