Stadswandeling ‘Typisch Groenoord’

De architecten van de wijk Groenoord, die zal verrijzen op het Groenoordhallenterrein, hebben zich laten inspireren door de verschillende, karakteristieke gevels in de Leidse binnenstad. De gevels die hen inspireerden voor de architectuur van Groenoord, dragen tijdelijk een kwaliteitszegel op de gevel en zijn te bezichtigen via een gevelroute. Voor de deur van de gevels staat een informatiezuil waarop is te lezen wat de architect bijzonder vindt aan de gevel en hoe dat terugkomt in het woningontwerp voor Groenoord. De wandeling `Typisch Groenoord’ is vanaf donderdag te downloaden via www.groenoord.info. De zegels worden op 12 december van de woningen verwijderd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×