Bus van Connexxion schept fietser

Een jonge fietser, afkomstig uit Leiden, werd vanmiddag rond 16.00 uur geschept door een bus van Connexxion. De jongen fietste vanaf de Goejestraat de Rijndijk op tussen de file rijdende verkeer. Op de busstrook werd de fietser geschept door de bus en is zwaar gewond afgevoerd naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. De Rijndijk (tussen de Wilhelminabrug en de Burggravenlaan) is tot 17.05 uur afgesloten geweest in beide richtingen. De bus én de chauffer werden vervangen om de passagiers naar hun bestemming te brengen. De verkeersdienst van de Politie Hollands Midden doet verder onderzoek naar de aanrijding.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×