Viertal aangehouden voor rijden in gestolen auto

Vannacht zijn vier mannen aangehouden omdat ze in een gestolen auto zaten. Het gaat om een 58-jarige Leidenaar, een 19- en 18-jarige man uit Noordwijkerhout en een 18-jarige Alphenaar. Iets na middernacht controleerden agenten die achter de auto met het viertal over de IJsselmeerlaan in de Merenwijk reden, het nummerbord van de wagen. Ze ontdekten dat het om een gestolen auto ging en zetten de achtervolging in. Op de A4 ter hoogte van Leiderdorp kreeg de bestuurder een stopteken, waarna drie politiewagens de auto klem zetten. Het viertal werd aangehouden op verdenking van heling dan wel diefstal. Op het bureau bleek dat de Leidenaar die de auto bestuurd had, onder invloed van drugs was. Hij kreeg daarvoor een proces-verbaal. De politie onderzoekt waarom het viertal met de gestolen auto reed.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×