Man achtervolgt inbreker en raakt gewond

Een 52-jarige bewoner van een huis aan de Louise Hardenbergsingel, zag afgelopen maandagavond, rond 21.15 uur een onbekende man boven zijn schutting en nam poolshoogte. De bewoner liep meteen naar buiten de brandgang in en werd daar hard in zijn rug geduwd door de onbekende. De bewoner viel en belandde met zijn hand in een stuk glas. Vervolgens hoorde hij niet één, maar twee of drie personen wegrennen, die onderling een buitenlandse taal spraken. De Leidenaar moest zijn hand laten hechten bij de Eerste Hulp. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×