Singer/songwriter Marten de Paepe, foto: PR.

Genieten van Stad en platteland bij ‘Scheltema Zondag’

Aanstaande zondag kan men gratis genieten van muziek, film en verhalen bij het Scheltemacomplex. Onder de titel ‘Scheltema Zondag’ is er van alles te beleven rondom het thema ‘Stad en Platteland’. Singer/songwriter Marten de Paepe is de muzikale rode draad op deze zondag. Het Leids Verteltheater, dat bestaat uit filosoof Wijnand Noot en dichter Martin Aart de Jong, vertelt op bijzondere wijze over dit thema en daarnaast wordt de film van Peter Versluys ‘Spiegels van het Groene Hart’ vertoond.

Het programma begint om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur.
Scheltemacomplex, Marktsteeg 1, Leiden.

Meer info: www.scheltema.nu

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×