Wijkpost Bij Willem opent de deuren

Morgen opent Wijkpost Bij Willem de deuren. De bewoners van het Haagwegkwartier en Boshuizen kunnen in deze wijkpost aan Willem Klooslaan 11, terecht bij maar liefst drie woningcorporaties. In de wijk is veel gaande. De Sleutels is klaar met sloop en nieuwbouw, Portaal is met allerlei Bouw- en sloopwerkzaamheden gestart, en binnenkort gaat ook Ons Doel beginnen. Verder gaan Portaal en Ons doel grootscheeps renoveren en bouwen zij een aantal nieuwe complexen. Tenslotte komt er ook nog een moskee. De drie corporaties vonden dit alles reden genoeg, om gezamenlijk in een wijkpost te trekken, die centraal gelegen is in de buurt waar dit alles gaat gebeuren. Bij Willem moet een aanvulling worden op de diensten van de ernaast gelegen BOP (BuurtOntmoetingsPlek). Huurders van de Sleutels, Ons Doel en Portaal kunnen er met al hun vragen over wonen en wijk terecht. De wijkbeheerders van de drie corporaties zullen er regelmatig spreekuren houden. Bij Willem gaat ook dienen als locatie voor besprekingen en activiteiten. Morgen wordt de wijkpost feestelijk geopend door de managers van de corporaties. Na het officiële gedeelte kunnen de bewoners met mensen van de corporaties en de wijk in gesprek. Wijkbewoners zijn vanaf 15.30 uur welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×