Foto door Oscar.

Workshops in Kerstvakantie voor jongeren met autisme

Elsbeth Klink organiseert in de komende Kerstvakantie weer verschillende workshops voor jongeren met autisme. Klink: “Jongeren met autisme houden van regelmaat en routine. Twee weken vakantie is dan best lang. Het is dan prettig om een ochtend of middag samen met andere jongeren creatief bezig te zijn.” Klink geeft workshops fotografie en fotoknutselen in kleine, rustige groepjes met onderwerpen, die goed aansluiten bij de belangstelling van de cursisten. “Mijn ervaring is dat jongeren met een vorm van autisme het prettig vinden om te fotograferen, omdat ze graag in beelden communiceren. Ze hebben vaak een fascinatie voor structuren en patronen. Ook hebben ze een goed oog voor details”, aldus een enthousiaste Klink. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar. De deelnemers kunnen hun vader of moeder, broer, zus of PGB-begeleider meenemen.

Meer informatie bij Elsbeth Klink 06-47178309 of klikmetklink@yahoo.com

Op www.ikzagikzagwatjijnietzag.blogspot.com zijn de resultaten van eerdere workshops te zien.

Meer info workshops: www.fotografieworkshop.blogspot.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×