Foto: PR.

Ig Henneman viert 65ste verjaardag met nieuw sextet

Improvisatieviolist Ig Henneman wordt deze maand 65 en viert haar verjaardag met een nieuw sextet, waarmee zij door Europa en eigen land toert. Op zaterdag 18 december geeft Henneman een bijzonder concert met de titel ‘Kindred Spirits’ in de Tuinzaal van De Burcht. In het programma presenteert Henneman nieuwe composities en improvisaties en laat zij horen wie haar inspireert, zoals Thelonious Monk, Emily Dickinson, Morton Feldman, Mink DeVille, Kate McGarrigle, Misha Mengelberg en Francesco Landini.

Bezetting: Ab Baars tenorsax, klarinet, shakuhachi Axel Dörner trompet, Lori Freedman klarinetten, Ig Henneman altviool, composities Wilbert de Joode bas en Marilyn Lerner piano.

Aanvang 21.00 uur, reserveren en meer info: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×