Foto:PR.

Leidsche Mondialen te gast in Katwijks Gemeentehuis

In het markante gemeentehuis van Katwijk aan Zee, zal gedurende de maand januari een gevarieerde expositie gehouden worden door de Leidsche Mondialen. Deze bijzondere kunstenaarsgroep uit Leiden is zo’n twee en half jaar geleden opgericht door de bekende kunstenaar Justus Dick Bakhuizen van den Brink. Uitgangspunt voor de oprichting van de stichting, was het beheer van de nalatenschap van overleden kunstenaars, omdat erfgenamen vaak niet weten wat te doen met grote hoeveelheden nagelaten kunst. Naast de mogelijkheid tot het beheren van deze artistieke erfenissen bestaan de Leidsche Mondialen momenteel uit zo’n 25 actieve kunstenaars in verschillende stijlen en disciplines. Juist de grote variatie, van realistisch tot surrealistisch werk, abstract en ruimtelijk, foto’s en objecten, maakt deze tentoonstelling aantrekkelijk voor het publiek.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 7 januari. Het werk is dagelijks, met uitzondering van de weekenden, te bewonderen van 5 tot en met 30 januari.
Meer informatie over de Leidsche Mondialen: www.deleidschemondialen.nl

Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk ZH

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×