Kerstactiviteiten Leiden Zuidwest

Ook deze kerst organiseert de Opstandingskerk weer feestelijkheden voor de bewoners van Leiden Zuidwest. Op kerstavond kunnen kinderen om 18.30 uur samen met hun ouders en andere belangstellenden in de kerk komen kijken naar het Kerstverhaal. Jozef, Maria, de herders, wijzen en engelen brengen de ruim tweeduizend jaar oude geschiedenis op speelse wijze in beeld. Na dit levende kerstspel hoeven de aanwezigen nog niet naar huis. Ze kunnen in de kerkzaal kersfeest vieren. Na afloop is er voor ieder kind een cadeautje.

Omdat kerstmis niet voor iedereen een feest van ontmoeting met familie en vrienden is, organiseert de Opstandingskerk op Tweede kerstdag een buffet voor alle mensen die graag anderen wilen ontmoeten en lekker willen eten. De maaltijd begint om 12.30 uur. In verband met de inkopen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dat kan via welkom@cgkleiden.nl.

Na afloop van de maaltijd is er een korte kerstviering, die begint om 14.00 uur. Bij deze viering is ook iedereen welkom die niet naar het buffet geweest is.

De Opstandingskerk (Christelijke Gereformeerde Kerk Leiden) is te vinden aan Aerent Bruunstraat 1. Op www.cgkleiden.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×