Start Stichting Nederlandse Natuurhistorische Collecties

Gisteren is de Stichting Nederlandse Natuurhistorische Collecties (SNNC) opgericht. De leden van die stichting zijn zes natuurhistorische musea, waaronder NCB Naturalis, en vier musea met een natuurhistorische afdeling, waaronder het Museon in Den Haag. De collecties van al deze musea zijn het resultaat van eeuwenlange wetenschapsbeoefening en vormen het archief van het leven op aarde. De musea leveren bovendien een grote bijdrage aan allerlei wetenschappelijk onderzoek. Ook verzorgen ze veel tentoonstellingen en educatieve projecten. Met behulp van deze stichting willen de musea onder meer werken aan betere afstemming van hun activiteiten en aan versterking van de publiciteit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×