Afgedankte kerstboom is prijs waard

Vanaf 27 tot en met 31 december én op 3 januari zijn de inleverpunten voor afgedankte kerstbomen geopend. Bij inlevering ontvangt men een lot, waarvan het winnende nummer kans maakt op een leuke prijs zoals: een spelcomputer XboX, een Apple Ipod Touch (8GB), een Nintendo Wii, een Nintendo Ds lite silver of een Ipod shuffle. Daarnaast zijn er kaarten voor Corpus Leiden voor twee personen en bioscoopbonnen, eveneens voor twee personen, te winnen. In totaal worden er 60 prijzen uitgereikt. De winnaars worden bekend gemaakt op 7 januari in de Stadskrant en zij kunnen op 12 januari hun prijs in ontvangst nemen uit handen van burgemeester Lenferink.

De inleverpunten zijn geopend van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december en op maandag 3 januari van 9.00 tot 16.00 uur.

Inzamelpunten: www.leiden.nl/gemeente onder de button ‘Oud & Nieuw in Leiden’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×