Begin dit jaar trad Naomi ook op bij de huldiging van Wesley Klein. Die laatste kreeg de zilveren erepenning van de gemeente Leiden na het winnen van Popstars. (Archieffoto: Chris de Waard).

Leidse zangeres Naomi Knol eerste in TV Oranje Top 1000

Nadat Sleutelstad 93.7 FM de liedjes van de Leidse zangeres Naomi Knol al geruime tijd uitzond, maakte dit jaar ook de rest van Nederland kennis met haar werk. Het nummer ‘Als een engel’ dat afgelopen zomer uitkwam kwam bij het nederlandstalige TV Oranje zelfs op nummer 1 en bleef daar maar liefst 24 weken staan. De komende dagen zendt TV Oranje de eigen Top 1000 uit. Kijkers konden daarvoor stemmen en ook in dat overzicht eindigt de Leidse zangeres nu op een eerste plek. Ook Naomi’s nieuwe single ‘Alles kunnen en mogen’ gooit hoge ogen en staat in het overzicht op nummer 3. Hoger dan gevestigde artiesten als Frans Duijts, Jannes en Thomas Berge.
https://youtube.com/watch?v=qjs4evCIwWo

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×