Foto: PR.

100.000ste bezoeker Museum Volkenkunde in zonnetje gezet

Vandaag heeft Museum Volkenkunde de 100.000ste bezoeker(s) in het zonnetje gezet: Bella (8 jaar) en haar vader Raymond Versteegh werden compleet verrast door de feestelijke ontvangst van directeur Publiek en Partners John Sijmonsbergen en algemeen directeur Steven Engelsman, die hen met een grote bos bloemen stonden op te wachten. Naast bloemen kregen vader en dochter Versteegh een cheque van € 100,- én een expeditiereis naar IJsland aangeboden. “Kijkend naar de bezoekcijfers van de afgelopen jaren kon het dit jaar eigenlijk niet uitblijven: in 2010 zouden we door die magische barrière van de 100.000ste bezoeker breken!”, aldus Sijmonsbergen, die het stijgende bezoekersaantal een goed teken vindt in deze wat minder rooskleurige financiële tijden. Hij ziet de toekomst van het Leidse museum dan ook vol optimisme tegemoet. Bella en haar vader zullen op hun reis naar IJsland tekeningen en foto’s maken, waarvan een selectie getoond wordt in het museum. Meer info: www.volkenkunde.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×