Jong stelletje aangehouden voor illegaal vuurwerk en heling

Gisteravond rond 18.50 uur heeft de politie een 17-jarige jongen en zijn eveneens 17-jarige vriendin aangehouden aan de Lammenschansweg. Het stelletje, afkomstig uit Leiden, werd betrapt bij het afsteken van zwaar vuurwerk op de Montgommerystraat. Agenten volgden de twee tot de Roosevelstraat, waar zij op een scooter stapten en wegreden. Op de Lammenschansweg werden ze staande gehouden. De scooter bleek gestolen te zijn en onder de buddyseat lagen twee pakjes met illegaal vuurwerk. De twee werden aangehouden voor heling en voor het feit dat zij illegaal vuurwerk bij zich hadden en hadden afgestoken. De scooter en het vuurwerk zijn in beslaggenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×