Zeehondencrèche Pieterburen rukt uit naar strand Wassenaar

Afgelopen middag werd een zeehondje gespot bij het strand van Wassenaar. Medewerkers van de zeehondencrèche Pieterburen hadden het signaal gekregen, dat de zeehond wel erg dicht aan het strand lag, terwijl deze dieren normaal de mens uit de weg gaan. Door de zonnige Nieuwjaarsdag liepen grote drommen mensen langs het strand om de oliebollen en champagne er weer een beetje uit te lopen en een frisse neus te halen en velen van hun zagen de kleine zeehond liggen, die met elke golf dichter bij het strand kwam. De mannen van het reddingsteam stonden al klaar met een groot schepnet en een mand om het dier te vervoeren en verzochten het publiek wat afstand te nemen. De zeehond verkoos echter toch het ruime sop. (foto: Jacqueline Borg)

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×