Nieuwjaarsbijeenkomst PvdD

Wie met de gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren het nieuwe jaar wil inluiden, is zaterdag 15 januari welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst. Tussen 15.45 en 18.00 uur staan bij Stadslokaal Burgerzaken aan Breestraat 123 de drankjes en vegetarische en veganistische hapjes klaar. Tijdens de bijeenkomst vertellen raadslid Dick de Vos en duoraadsleden Estefania Pampin Zuidmeer en Jeroen Schrama, over hun werk voor de PvdD. Zo zullen zij uitleggen hoe zij de RijnGouwelijn, de Morspoortgarage, een vuurwerkverbod en duurzame inkoop hebben besproken in de gemeenteraad. De aanwezigen kunnen vervolgens aangeven welke punten de partij volgens hen bij de raad moet neerleggen. Ook zijn er enkele leden van de werkgroep aanwezig die zich in Leiden inzet voor mens, dier en natuur, door bijvoorbeeld activiteiten te organiseren of actie te voeren. Ook deze leden zullen op 15 januari over hun werk vertellen. Net als de raadsleden staan zij open voor nieuwe idee├źn. Wie de bijeenkomst bij wil wonen, kan zich aanmelden via zuidholland@partijvoordedieren.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×