Wijkagenten Twitteren

Wie benieuwd is naar het werk van de wijkagent, kan hem of haar voortaan volgen via Twitter. Negen wijkagenten van Politie Hollands Midden, zullen voortaan regelmatig over hun werkzaamheden Twitteren. Ze zullen onder andere Twitteren over de zaken waar ze binnen hun wijk mee bezig zijn en kunnen bijvoorbeeld ook de hulp van de volgers inroepen als er een kind is vermist, of als ze meer willen weten over vernielingen. Volgers kunnen hen bovendien via Twitter vragen stellen. Voor meldingen en aangiftes is Twitter niet bedoeld. De Leidse agenten die online gaan, zijn Willem van Vliet (@WijkagLeidenMid), Arthur van der Linden (@WijkagentArthur) en Mick Hoogervorst (@WijkagentMick). 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×