Lezing Antoinette Hertsenberg bij Adventgemeente

Presentatrice Antoinette Hertsenberg, bekend van Radar en Opgelicht, geeft volgende week zaterdag een lezing over het thema: `Waarom juist geloven in God en de Bijbel’. Op uitnodiging van het kerkgenootschap van de Zevende-dags Adventisten, zal Hertsenberg vanuit de Bijbel en haar eigen geloofservaring vertellen waarom weten en geloven volgens haar zo dicht bij elkaar liggen. De lezing vindt plaats in kerkgebouw `De Ontmoeting’ aan Jan Evertsenlaan 2 in Voorschoten, en begint om 14.00 uur. Na afloop is er ruimte voor vragen. Alle belangstellenden zijn welkom.

Het kerkgenootschap van de Zevende-dags Adventisten herdenkt dit jaar dat de gemeente Leiden/Voorstoten honderd jaar bestaat. Vanaf 1911 vonden de samenkomsten plaats op diverse locaties in Leiden. Sinds 1983 is de gemeente gevestigd in de wijk Noord-Hofland in Voorschoten. Vanwege dit jubileum organiseert de gemeente dit jaar een aantal themadiensten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Meer daarover is te vinden op www.leiden.adventist.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×